Bedrijfstuin JOLIPA

Over deze realisatie

Jolipa, opgericht in 1978, is al jaren een gekende speler binnen de wereld van interieurdecoratie.

Deze groothandel kent jaar na jaar een serieuze groei, waardoor uitbreiden al vrij snel noodzakelijk was.

Wegens plaatsgebrek, werden enkele jaren terug de magazijnen verhuisd van Wevelgem naar Marquain. Door de grote expansie van het bedrijf werden ook de showroom en kantoorruimtes snel te klein, waardoor een gloednieuw bedrijfsgebouw rechttegenover hun magazijnen werd opgetrokken.

Een heel mooi, strak, eigentijds bedrijfsgebouw is het resultaat. Een mooi staaltje bouwarchitectuur!

Ons werd gevraagd om de aanwezige binnentuinen te ontwerpen. Twee binnentuinen, omgeven door grote glaspartijen. De ene binnentuin aansluitend bij de ontvangstruimte voor de klanten, de andere binnentuin aansluitend bij de kantoorruimtes. Door deze patiotuinen, wordt er heel veel natuurlijk licht naar binnen getrokken en is er langs alle zijden zicht op groen. Dit zorgt voor een ultieme beleving van de klant, maar evengoed van het personeel, wat ontegensprekenlijk een leuke werksfeer zal bewerkstelligen...! Het nieuwe gebouw is intussen in gebruik. De binnentuinen zijn intussen afgewerkt.

Over deze handelaar

Green Concepts, ontwerpbureau voor de buitenruimte, werd opgericht in april 2002 door Gianni De Clercq.

Het ontwerpbureau werd in de beginjaren als bijberoep gerund.

Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben als meestergast bij een groot tuinaanlegbedrijf in Waregem en als tuinarchitect bij een ontwerpbureau in Kortrijk, werd de stap naar een volledig zelfstandig ontwerpbureau gezet in het jaar 2007.

Door de jaren heen, werden reeds tal van tuinen en andere buitenruimtes uitgewerkt, waarvan een groot deel te zien zijn bij de referentielijst op deze website.

Sinds 2011 werd ons bureau versterkt met tuinarchitecte Joyce Goossens die mee helpt om de uitwerking van de opdrachten tot een goed einde te brengen.

System.Data.Entity.DynamicProxies.Realization_0DB330276E19419DB355D8AC7BC2571149CB896F863D551E3C6552334A8360D6.
Green Concepts
Rozenstraat   5
8560   Moorsele

Green Concepts

Moorsele
info@greenconcepts.be
Green Concepts