Beyls Carrosserie

Over deze handelaar

Al sinds mijn 18e draaide ik mee in de carrosserie van mijn ouders. Samen met mijn vrouw Leen nam ik de zaak over in 2006.

We houden eraan u de beste service aan te bieden. Uw dossier wordt meteen met de meeste zorg behandeld. We gaan meteen op zoek naar de voor u meest geschikte oplossing!

Een ongeval? Maak u geen zorgen!

Wij zorgen ervoor dat het onmogelijke gebeurt! Breng uw wagen bij ons binnen en hij ziet er al vlug weer als nieuw uit, klaar om veilig het verkeer in gestuurd te worden!

Bij BEYLS Carrosserie kunt u terecht voor het herstellen en spuiten van alle carrosserieschade aan uw voertuig. We zijn gespecialiseerd in het herstellen van alle lakschade, uitdeuken zonder lakschade (bvb. hagelschade), het herstellen en vervangen van autoruiten, renovatie van oldtimers, polieren...

Hiervoor staat een professioneel team van vakmensen steeds voor u klaar, met een heel snelle en hele degelijke service!

Wij zijn erkend door alle verzekeringsmaatschappijen. En we kunnen diverse kwaliteitsgaranties voorleggen.

Tijdens de herstelling kan u gebruik maken van een gratis vervangwagen.

"Bent u tevreden, zeg het aan anderen.

Heeft u klachten, vertel ze ons!"

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, een afspraak of opmerkingen. We zorgen er steeds voor dat u snel en efficiënt wordt geholpen. Meer informatie over onze diensten vindt u terug op de andere pagina’s van deze website.

Wij zijn actief in de volgende regio's voor al uw carrosseriewerken: West-Vlaanderen, Kortrijk, Menen, Gullegem, Moorsele, Aalbeke, Heule, Bissegem, Bellegem, Marke, Lauwe, Rekkem, Geluwe, Ledegem, Wervik, Dadizele, Roeselare, Ieper, Waregem, Moeskroen, Gent ...

Beyls Carrosserie
Lauwestraat   150
8560   Wevelgem

Openingsuren

Maandag
07u - 12u
13u - 18u30
Dinsdag
07u - 12u
13u - 18u30
Woensdag
07u - 12u
13u - 18u30
Donderdag
07u - 12u
13u - 18u30
Vrijdag
07u - 12u
13u - 18u
Zaterdag
08u - 12u
Zondag
Gesloten
Gesloten

Beyls Carrosserie

Wevelgem