Lederen auto interieurs

Over deze realisatie

Lederen interieurs op maat vanaf 1700€

Over deze handelaar

Net geen 18jaar en wegens de economische crisis toen heersend in Italie, heeft Adolfo Palermo zijn laatste centen samengeraapt en nam de trein richting Frankrijk. Hij werd er ontvangen bij familie en zocht naar werk. Hij kon als jonge snaak in een Citroen-garage in het noorden van Frankrijk beginnen.

Ondertussen leerde hij zijn vrouw kennen Godelieve Vansteelant en zij gingen wonen in de omgeving van zijn toenmalig werk. De aanpassing naar Frankrijk viel te zwaar en ze keerden terug naar de geboortestreek van Lieve : Lichtervelde.

Ze werden trotse ouders van 2 kinderen : Lorenzo en Pina.

Na een periode gewerkt te hebben in een Citroen garage te Roeselare (Vanhaecke), begon het toch te kriebelen om een eigen zaak te beginnen en in het jaar 1980 kon hij dit realiseren. Door het kennen van een bloeiende zaak en het harde werken , kon hij in het jaar 1990 de nieuwe showroom inhuldigen.

Datzelfde jaar trad ook ikzelf, Lorenzo, in de zaak. Aan de hand van de technische kennis van mijn vader, leerde ik de details kennen van Citroen en kon zo helpen de zaak verder uit te bouwen.

In 2001 gaf mijn vader de fakkel over en ben ik verder gegaan met de hulp van mijn vrouw Valerie. Met trots hebben wij nu al 2 flinke zonen : Luca en Matteo, die ook gebeten zijn door een virus op 4 wielen!

Na 30 jaar bestaan van de garage te Dadizele, was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Door de klantengroei kreeg ik te kampen met een tekort aan parkeergelegenheid en kon er niet meer efficiënt gewerkt worden.

Na lang zoeken hadden we ons oog laten vallen op een bestaand pand op ongeveer 2 kilometer van de locatie te Dadizele. Er werden verbouwingen uitgevoerd om er een mooie, aangename sfeer te creëren.

Op 3 januari 2012 zijn we in onze nieuwe locatie van start gegaan.

Het team werd versterkt, waardoor we nu in totaal met 6 nog steeds een opmerkelijke service wensen te bieden.

Lorenzo, Valerie, Krist, Bram, Christophe en Vincent, wij helpen u graag !

System.Data.Entity.DynamicProxies.Realization_0DB330276E19419DB355D8AC7BC2571149CB896F863D551E3C6552334A8360D6.
Garage Palermo Moorsele
Kezelberg   11
8560   Moorsele

Garage Palermo Moorsele

Moorsele
info@garagepalermo.be
Garage Palermo Moorsele