Tips bij glasbreuk

Over deze realisatie

Voorwaarde wanneer je de voorruit wil laten herstellen en wil genieten van de onbeperkte garantie ( nieuwe ruit bij verder barsten na herstelling op onze kosten ) :

Vóór de herstelling:

De beschadiging aftapen met een heldere tape zodat er geen vuil en water het sterretje binnendringt, dit om het beste resultaat van de herstelling te kunnen garanderen. Indien de wagen wordt aangeboden bij regenweer waarbij de te herstellen zone niet is beschermd , dringt er water in de beschadiging wat het resultaat van de herstelling in heel negatieve zin beînvloedt . Speciale klevers zijn gratis verkrijgbaar in onze vestiging in Tielt.

 Na de herstelling: 

Je dient na de herstelling nergens rekening mee te houden.

Over deze handelaar

Metaglas bvba werd in 1996 opgericht door de heren MEstdagh en ThAnt. De hoofdletters slaan op de gekozen naam voor het bedrijf.

De zaak zag het levenslicht als aanvullende dienst en specialisatie bij carrosserie Vandewalle, destijds ook eigenaar van het gebouw.​

Metaglas bvba is gespecialiseerd in het plaatsen en herstellen van beglazing voor bijna alle soorten voertuigen: auto's, vrachtwagens, heftrucks, graafmachines en wielladers.

​Het bedrijf is gespecialiseerd in het inbouwen van beglazing voor gekochte bestelwagens zonder achterruiten en/of zijruiten.

Wij bieden onze diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven, verzekerd van glasbreuk of niet.

Indien verzekerd, regelen wij alles en hoeft U als klant niks te betalen,

​behalve de eventuele aftrekbare BTW.

Vestigingen

Er is een onderscheid tussen de hoofdvestiging in Tielt, waar je bijna voor alles terechtkan, en onze plaatsingsadressen in Roeselare en Waregem.

De hoofdzetel in Tielt bevindt zich in de Wingensesteenweg 1A ( permanente vertegenwoordiging , behalve op zaterdag ).

Vraag uw vrijblijvende prijsofferte !

System.Data.Entity.DynamicProxies.Realization_0DB330276E19419DB355D8AC7BC2571149CB896F863D551E3C6552334A8360D6.
Metaglas in Tielt
Wingensesteenweg   1
8700   Tielt

Metaglas in Tielt

Tielt
info@metaglas.be
Metaglas in Tielt