Je Wildste Dag

Over dit event

Op zondag 14 april 2019 worden alle enthousiaste avonturiers verwacht op onze derde actiedag. Het wordt weer een dag extra voordelig genieten van korte avonturensessies op 6 avonturensites.

Avanco, Blueberry Hill, De Gavers, Oenanthe, Paintball Valley en Speel. zetten van 10u tot 17u hun deuren open om jou te ontvangen voor een portie fun en adrenaline!

Bij de inschrijving kan je kiezen voor een locatie waar je wenst te starten tussen 10u en 12u. Daarna kan je vrij kiezen naar welke andere avonturensite(s) je gaat.

Daginschrijvingen zijn mogelijk op elke avonturensite.

Over deze handelaar

Ons bijzondere DNA

Avanco is actie en adrenaline. Avanco is het puntje van de stoel, de spanning voor de sprong. Avanco is de openvallende mond en de zalige herinnering.

Avanco groeide uit een kruisbestuiving van circus, avonturensport en events en heeft steeds de ambitie om grenzen te verleggen. Daarbij hanteren we deze filosofie: uw dromen verwezenlijken is niet ons doel want wij gaan voor stouter dan uw stoutste dromen. Dit weerspiegelt zich in ons universum in Aalbeke, een oase van vrijheid waar spanning verborgen zit achter elke boomstam. Een heerlijke plek voor opwindende avonturensporten en voor originele evenementen .

Uw fantasie is voor ons een serieuze zaak. Om zo goed mogelijk in te spelen op uw wensen werken we op eigen kracht. Wij zijn geen klassiek evenementbureau want we kiezen er resoluut voor om te investeren in eigen materiaal, een eigen netwerk van originele artiesten en enthousiaste monitoren. Zo behouden we onze creatieve en logistieke onafhankelijkheid, kunnen we u beter van dienst zijn en kunnen we korter (en beter) op de bal spelen dan wie ook. We maken van uw avontuur een feest en een van uw feest een avontuur!

Avanco Adventure and events
Brumierstraat   6
8511   Aalbeke

Avanco Adventure and events

Aalbeke
avancokortrijk@gmail.com
Avanco Adventure and events
Beperkte tijd geldig
44 dagen

Onze aanbiedingen