De Kleppe

Over deze handelaar

VAKANTIE DOET WONDEREN

Voor gezinnen en groepen

Maar een vakantie in een verblijf waar alles aan je noden is aangepast en waar je zonder zorgen volop kunt genieten, dàt is pas een wonder.

De Kleppe is een vakantieverblijf in de Vlaamse Ardennen waar mensen met een beperking of zorgnood kunnen genieten van een kwalitatief en toegankelijk verblijf op een unieke plek in een schitterende omgeving. Een plek met het A+ label waar je zonder zorgen jezelf kunt zijn, waar iedereen je begrijpt en je aanvaardt zoals je bent. Waar je welkom bent.

De Kleppe is het perfecte vakantiehuis om er even uit te zijn. Je komt er met je groep of familie terecht in een inspirerende en stimulerende omgeving. Naast de interactieve dierenactiviteiten en aangepaste zorgen kan je als wandelaar, fietser, jogger of rustzoeker uitgebreid genieten van deze schitterende streek.

Iedereen is welkom! De Kleppe is ook de ideale locatie voor fietsersgroepen, wandelaars, natuurliefhebbers, enz. En terwijl je geniet van de schitterende streek, steun je de werking van De Kleppe en zorg je ervoor dat mensen uit de doelgroep aan een lager tarief een vakantie kunnen beleven.

Bij De Kleppe doen we er alles aan om er een positieve ervaring van te maken!

Stap buiten de platgetreden paden.

Je keuze doet wonderen !

De Kleppe
Everbeekplaats   4
9660   Brakel

De Kleppe

Brakel

Onze aanbiedingen