Mobiele depannage!

Over deze realisatie

Pech verhelping

Met onze professioneel uitgeruste vrachtwagen kunnen wij u ter plaatse komen depanneren. Wij zijn slechts een telefoongesprek van u verwijderd om u zo snel mogelijk te komen helpen.

Mobiele montage

U hebt geen tijd om zelf langs te komen om uw banden te laten vervangen? Geen probleem, wij brengen onze mobiele werkplaats gewoon naar u! Maak een afspraak met ons en wij komen uw banden bij u thuis of op uw werk vervangen.

Ook voor bedrijven

Uw wagenpark dient de switch te maken naar winter- of zomerbanden? Wij kunnen alle banden ter plaatse komen vervangen zodat uw werknemers geen tijd verliezen en hun werk gewoon verder kunnen zetten

Over deze handelaar

De velgen- en bandenspecialist in Ingelmunster en omstreken!

Goede banden zijn van levensbelang. Uit onderzoek blijkt dat het verkeerd gebruik van banden heel wat ongevallen veroorzaakt. Deboosere levert banden voor elk vervoermiddel en elk jaargetijde.

Deboosere heeft alle grote merken in huis. Wij leveren o.a. Continental, Uniroyal, Michelin, Goodyear, Dunlop, Vredestein, Pirelli en Bridgestone. Daarnaast hebben wij ook ons eigen huismerk. De Eurotyre-band heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, voor personenwagens tot bestelwagens.

Wij bieden ook een extra service. Zo leveren wij schokdempers en uitlaten voor elk voertuigtype. Professionele klanten kunnen ook bij Deboosere terecht voor een voordelige leasing- en fleetservice.

System.Data.Entity.DynamicProxies.Realization_0DB330276E19419DB355D8AC7BC2571149CB896F863D551E3C6552334A8360D6.
Banden Deboosere
Bruggestraat   291
8770   Ingelmunster

Banden Deboosere

Ingelmunster
info@deboosere.be
Banden Deboosere