Instituut Melanie

Over deze handelaar

Het sinds vele jaren bekende schoonheidsinstituut Melanie is gevestigd in een prachtig salon te Lauwe. Het is de ideale plek voor al wie gespannen is, zich moe of lusteloos voelt of gewoon zichzelf wat extra aandacht wil geven.

Na dit virtueel bezoekje aan het schoonheidsinstituut wilt u zich zonder meer laten verwennen voor al uw preferente schoonheidsbehandelingen voor gelaat, lichaam, handen of voeten, uitgevoerd door schoonheidsspecialiste Melanie en collega Anouchka. De verschillende combinaties van schoonheidsverzorging worden individueel afgestemd op uw specifieke huidconditie en welbevinden.

Wilt u iemand iets origineels als cadeau doen? Geef dan eens de 4-handenmassage of een speciaal verwenarrangement cadeau. De 4-handenmassage voor het lichaam, uitgevoerd door twee schoonheidsspecialistes tegelijk die goed op elkaar zijn ingespeeld, is een diepe weldaad voor lichaam en geest.

Bijzondere aandacht gaat naar de weldoende massages zoals kruidenstempelmassage en de diepe relaxatiemassage van de Hot Stone therapie, die ervoor zorgen dat u zich als herboren voelt.

Ook zijn alle cosmetica behandelingen mogelijk evenals epilatie, pedicure, cellulitesbehandeling, permanente make-up, kunstnagels,... tot en met bruidsmake-up.

Bij Instituut Melanie wordt u in alle discretie op en top verzorgd. Als u zich goed voelt, straalt u het van uw gezicht.

Instituut Melanie
Zeno Dewittestraat   30
8930   Lauwe

Openingsuren

Maandag
Gesloten
Gesloten
Dinsdag
8u - 12u
13u - 19u
Woensdag
8u - 12u
13u - 19u
Donderdag
8u - 12u
13u - 19u
Vrijdag
8u - 12u
13u - 19u
Zaterdag
8u - 15u
Zondag
Gesloten
Gesloten

Instituut Melanie

Lauwe