D'ARTA 25 jarig bestaan


Over deze realisatie

D'ARTA 25 jarig bestaan, personeelsfeest, 700 mensen

Constructie bij de klant van een offroad 1250m² feestzaal met bijhorende speeltent voor de kinderen.

Volledige uitwerking van expositie over het 25 jarige bestaan in een reuzendoolhof met live animatie.

De feestzaal bevatte onder andere een grote toegangspoort, podium, live muziek, catering met bar met bijhorend personeel, circustent met kinderanimatie, luxe toiletten, verwarming (3° buitentemperatuur, 18° binnentemperatuur), volledig autonome elektriciteitsvoorziening, tafels, stoelen, decoratie, belichting, tapijten en spectaculaire gebeurtenissen.

Over deze handelaar

Ons bijzondere DNA

Avanco is actie en adrenaline. Avanco is het puntje van de stoel, de spanning voor de sprong. Avanco is de openvallende mond en de zalige herinnering.

Avanco groeide uit een kruisbestuiving van circus, avonturensport en events en heeft steeds de ambitie om grenzen te verleggen. Daarbij hanteren we deze filosofie: uw dromen verwezenlijken is niet ons doel want wij gaan voor stouter dan uw stoutste dromen. Dit weerspiegelt zich in ons universum in Aalbeke, een oase van vrijheid waar spanning verborgen zit achter elke boomstam. Een heerlijke plek voor opwindende avonturensporten en voor originele evenementen .

Uw fantasie is voor ons een serieuze zaak. Om zo goed mogelijk in te spelen op uw wensen werken we op eigen kracht. Wij zijn geen klassiek evenementbureau want we kiezen er resoluut voor om te investeren in eigen materiaal, een eigen netwerk van originele artiesten en enthousiaste monitoren. Zo behouden we onze creatieve en logistieke onafhankelijkheid, kunnen we u beter van dienst zijn en kunnen we korter (en beter) op de bal spelen dan wie ook. We maken van uw avontuur een feest en een van uw feest een avontuur!

System.Data.Entity.DynamicProxies.Realization_0DB330276E19419DB355D8AC7BC2571149CB896F863D551E3C6552334A8360D6.
Avanco Adventure and events
Brumierstraat   6
8511   Aalbeke

Avanco Adventure and events

Aalbeke
avancokortrijk@gmail.com
Avanco Adventure and events