Kerstcruise!!!

Over deze promotie

7-DAAGSE KERSTCRUISE ROMANTISCHE RIJN

Met Suiteschip Grace******LUXE, het mooiste hotelschip van Europa!

Welkom aan boord van het mooiste hotelschip van Europa, de Grace, 6-sterren luxe. Kies uit maar liefst 58 suites variërend in grootte van 17 tot 28 m² met panorama schuifdeur en Frans balkon. Elke dag een ander traject, elke dag een andere stad en achter elke bocht wacht een nieuwe verrassing met de mooiste panorama’s. Het belooft een unieke kerstcruise te worden.

Met trots presenteren wij de Grace, bouwjaar 2016. Mooier en luxueuzer kun je het haast niet voorstellen. In zeven dagen ontdek je in een ambiance van pracht en praal de romantische Rijn. Deze kerstcruise start in Antwerpen. Via Willemstad en Nijmegen zet de Grace koers naar de Rijn. In Keulen bewonderen we de historische binnenstad met zijn beroemde kerstmarkten. De prachtige burchten en kastelen van de Middenrijn bewonder je varend van Lahnstein naar Rüdesheim. Vergeet je fototoestel niet!

Op Kerstdag bieden wij je een traditioneel kerstconcert aan in de Altstadt Kirche op loopafstand van het schip. Welkom aan boord van ons suiteschip de Grace!

Meer info, klik door op de foto

Over deze handelaar

Zelfs voor je op reis vertrekt, krijg je al een vakantiegevoel wanneer je de deuren van Mare Tours Kortrijk binnenstapt.

Deze warme sfeer is niet enkel terug te vinden in haar decor en centrale ligging, maar ook in het personeel dat zich enorm vriendelijk en behulpzaam opstelt.

Het reizengamma biedt voor ieder wat wils, van tropische tot besneeuwde bestemmingen.

Jawel, elke reis begint voor mij vanuit hartje Kortrijk.

Mare Tours is een keten van 18 reisshops verdeeld over Vlaanderen. Mare Tours werd opgericht in 1985 en bevindt zich in Rillaar, vlakbij Aarschot.

Mare Tours maakt ook deel uit van het Thomas Cook netwerk.

Een netwerk van Thomas Cook reiskantoren verspreid over België.

Thomas Cook Belgium geldt als de grootste Belgische touroperator.

De professionele medewerkers van Mare Tours verzekeren je een welgeslaagde vakantie.

Bij Mare Tours kan je terecht voor alle vlieg- en autovakanties, citytrips, strandvakanties of exotische vakanties.

Maretours in Kortrijk
Steenpoort   2
8500   Kortrijk

Maretours in Kortrijk

Kortrijk
emilie.baert@maretours.be
Maretours in Kortrijk
Beperkte tijd geldig
53 dagen
Link
Kerstcruise!!!