Sint-Maarten

Over dit nieuws

Klaar voor Sint-Maarten, nog even voor Sinterklaas

actie blijft : GRATIS CHOCOLADEFIGUUR indien besteld voor 2 december

afhaaldagen via aparte ingang op: 30 nov / 4 & 5 december

bestellen kan ook online : klik door op de foto

Over deze handelaar

Welkom bij chocolaterie 't Karakske

Chocolaterie 't Karakske is een kleine ambachtelijke zaak. Opgericht in 2003 en ondertussen een begrip aan het worden is in Roeselare en omstreken. Geert en Patricia werken met liefde voor de chocolade en dat proef en zie je in al hun producten.

Een zaak waar alles nog handmatig gebeurt. Kwaliteit en smaak komen bij ons op de eerste plaats. Met fierheid kunnen wij u vertellen dat we één van de weinige zijn in België die nog de hazelnootpasta zelf maken. Voortdurend zoeken wij nieuwe recepten zonder de oude technieken te vergeten, sommige recepten dateren nog van de grootouders. Wat ons ook onderscheidt van de concurrentie zijn de kleine modelletjes van pralines. Ons motto: Neem liever 2 pralines dan twee maal in dezelfde te moeten bijten.

Naast onze pralines maken we uiteraard holle figuren. Ook stukwerk op maat behoort tot onze specialiteiten. Voor elke gelegenheid kunnen we wel iets maken. U bedenkt het en wij maken het. Naast pralines en aanverwanten maken wij tevens patisserie, al dan niet gecombineerd met chocolade.

Kom gerust onze zaak bezoeken of check online !

't Karakske Roeselare
Schoolstraat   38
8800   Roeselare

't Karakske Roeselare

Roeselare
karakske@skynet.be
't Karakske Roeselare
Beperkte tijd geldig
22 dagen
Link
Sint-Maarten