PC-IT-4U - Promovera

Over deze handelaar

PC-IT-4U en Promovera slaan de handen in mekaar.

PC-IT 4U is in februari 2009 ontstaan uit de passie voor alles wat met ICT te maken heeft.

Wij adviseren en ondersteunen onze klanten vanuit een gedegen technische achtergrond. We ontwerpen en implementeren altijd de oplossing die het beste aansluit bij uw omgeving. Hierin is de gewenste verbetering ons enig uitgangspunt.

PC-IT-4U helpt bij het realiseren van de fysieke werkplekken op kantoor en bij het benutten van alle mogelijkheden van het nieuwe werken, het op afstand werken, cloud oplossingen voor zowel data, backup, mail als VoIP.

Wij zien ICT als een nutsvoorziening die het, simpel gezegd, gewoon moet doen.

Nu 8 jaar later stappen we als Business Partner mee in het verhaal van Promovera, een nieuw ontwikkelde online tool die de belangrijkste marketing tools samenbrengt op 1 platform.

Stel jezelf eens de volgende vragen.

Hoeveel mensen reageren op je zoekertje in het lokale reclameblad? Hoeveel mensen komen speciaal naar jouw zaak om die promotie op die dure folder te komen kopen? Hoeveel hits heeft je website maandelijks? Hoe hoog staat je website bij google search? Hoeveel retweets krijg je? Hoeveel likes heeft je bedrijfspagina op facebook? Hoeveel mensen bereik je met een facebook post?

Allemaal zaken die van jou als bedrijfsleider kostbare tijd en een hoog budget eisen. Denk maar aan de flyers, een uitgebreide website, google adds,

Met Promovera moet je enkel 2’ de tijd nemen om je bedrijf, een promotie of event in 1 bewerking tot je klanten te brengen. Heb je zelf geen (uitgebreide) website nodig om bovenaan in google terug te vinden te zijn.

U plaatst zoveel publicaties als u zelf wil via onze online tool.

Eén factuur per jaar, geen automatisch verlenging, aan de prijs van nog minder dan 1 kop koffie per dag. Automatische digitalisering met een sociaal tintje, voor jou, de kleinhandelaars, de ambachtslui en de lokale ondernemers.

Geef me een seintje voor meer info!

+32493087116

gunther@pc-it-4u.be

PC-IT-4U - Promovera
Bergboslaan   67
1840   Londerzeel

PC-IT-4U - Promovera

Londerzeel