Promovera consultant

Over deze handelaar

Schilderwerken Lemmens en Promovera slaan de handen in mekaar.

Sinds Mei 2017 ben ik zelfstandige in bijberoep en kwam Promovera met een uitstekend idee om mijn kleine onderneming te laten groeien. Een nieuw ontwikkelde online tool die de belangrijkste marketing tools samenbrengt op 1 platform, dat jou klanten dan ook daadwerkelijk bereikt, en dat voor minder dan een kop koffie per dag. Doordat uitstekend idee besloot ik mee in hun verhaal te stappen omdat ik geloof in deze sterk dienst om handelaars en ambachtsmensen te laten groeien in hun onderneming.

Stel jezelf eens de volgende vragen.

Hoeveel mensen reageren op je zoekertje in het lokale reclameblad? Hoeveel mensen komen speciaal naar jouw zaak om die promotie op die dure folder te komen kopen? Hoeveel hits heeft je website maandelijks? Hoe hoog staat je website bij google search? Hoeveel retweets krijg je? Hoeveel likes heeft je bedrijfspagina op facebook? Hoeveel mensen bereik je met een facebook post?

Allemaal zaken die van jou als bedrijfsleider kostbare tijd en een hoog budget eisen. Denk maar aan de flyers, een uitgebreide website, google adds,

Met Promovera moet je enkel 2’ de tijd nemen om je bedrijf, een promotie of event in 1 bewerking tot je klanten te brengen. Heb je zelf geen (uitgebreide) website nodig om bovenaan in google terug te vinden te zijn.

U plaatst zoveel publicaties als u zelf wil via onze online tool.

Eén factuur per jaar, geen automatisch verlenging, aan de prijs van nog minder dan 1 kop koffie per dag. Automatische digitalisering met een sociaal tintje, voor jou, de kleinhandelaars, de ambachtslui en de lokale ondernemers.

Geef me een seintje voor meer info!

Met vriendelijke groeten

Uw Promovera consultant

Regio Antwerpen

Promovera consultant
Dillesstraat   66
2660   Hoboken

Promovera consultant

Hoboken