Alg Dakwerken Dendauw Menen

Over deze handelaar

ALGEMENE DAKWERKEN DENDAUW

Het uitvoeren van dakwerken laat u best over aan een specialist, want een goede, waterdichte dakbedekking verlengt de levensduur van uw dak en beschermt uw woning tegen lekkages en vervelende waterschade. Wanneer u op zoek bent naar een dakwerker in Menen, Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, dan staat Algemene Dakwerken Dendauw klaar om u verder te helpen.

VAKMAN VOOR ALLE DAKWERKEN

Ludovic Dendauw is zaakvoerder van de firma met 12 jaar lang ervaring in alle dakwerken. Zowel voor renovatieprojecten als nieuwbouwwoningen.

Uitvoeren van algemene dakwerken voor platte en hellende daken

Voorzien van zink- en koperwerk voor goten en afvoeren

Plaatsen van gevelbekleding met leien, sidings of hout

Installeren en afwerken van Veluxramen en koepels

Plaatsen van thermische dakisolatie voor platte en hellende daken

Isoleren van zolders

Reiningen en ontmossen van leien daken en aanbrengen van coating

OFFERTE AANVRAGEN VOOR DAKWERKEN

Algemene Dakwerken Dendauw staat helemaal tot uw dienst: laat gerust een bericht na indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor dakwerken. Ook indien u een dakwerker zoekt voor het uitvoeren van noodinterventies na stormschade, staat dit bedrijf voor u klaar.

In de fotogalerij kunt u alvast een eerste indruk opdoen van het knappe vakmanschap van deze dakspecialist. In de hele regio van Oost- en West-Vlaanderen is deze firma voor u dé referentie voor alle dakwerken.

Vraag uw offerte !

Alg Dakwerken Dendauw Menen
Vooruitgangsstraat   17
8930   Menen

Alg Dakwerken Dendauw Menen

Menen