Nieuwe vitrine

Over deze realisatie

Bij het binnenrijden/wandelen van de Rozenstraat in Moorsele word je tegenwoordig begroet door "The Visitor".

Deze kleurrijke sculpturen in keramiek werden ontworpen door kunstenaar Guido Deleu en worden gemaakt in de kunstateliers van Cores Da Terra.

In deze ateliers worden arme mensen opgeleid tot gekwalificeerde ceramisten. Ze worden er correct betaald en geraken zo uit de armoede! Een verhaal met een menswaardige achtergrond...

The Visitor is verkrijgbaar in een small-, medium- en large-versie.

Alle kleuren op voorraad.

Kom ze gerust eens bewonderen!

Over deze handelaar

Onze greenstore werd geopend in 2009 als uitloper van Green Concepts, ons ontwerpbureau voor de buitenruimte. Van meet af aan werd altijd één stelregel hoog in het vaandel gedragen, namelijk "KWALITEIT" en dit in verhouding met een correcte prijs. Door deze stelregel stelselmatig toe te passen konden we ons onderscheiden. Dit merken we duidelijk aan ons klantenbestand. Steeds meer mensen uit de wijde regio vinden de weg naar onze shop en dit kunnen we uiteraard alleen maar toejuichen.

In de beginjaren was onze winkel vooral gericht op exclusieve tuinaccessoires en tuinmeubilair. Deze artikelen nemen nog steeds een belangrijke plaats in binnen onze winkel, maar ook talrijke kwalitatieve interieuraccessoires hebben ondertussen hun plaatsje veroverd in onze greenstore.

Gelegen in een oud fabriekspand worden diverse artikelen op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Van een leuk decoratie-artikel voor huis en tuin tot een origineel geschenk... Kom gerust vrijblijvend binnen en kijk of we iets voor jou kunnen betekenen!

Gianni, Liesbeth, Lucas, Louis & Cyriel

System.Data.Entity.DynamicProxies.Realization_0DB330276E19419DB355D8AC7BC2571149CB896F863D551E3C6552334A8360D6.
Green Store
Rozenstraat   5
8560   Moorsele

Green Store

Moorsele
info@green-store.be
Green Store