Green Store

Over deze handelaar

Onze greenstore werd geopend in 2009 als uitloper van Green Concepts, ons ontwerpbureau voor de buitenruimte. Van meet af aan werd altijd één stelregel hoog in het vaandel gedragen, namelijk "KWALITEIT" en dit in verhouding met een correcte prijs. Door deze stelregel stelselmatig toe te passen konden we ons onderscheiden. Dit merken we duidelijk aan ons klantenbestand. Steeds meer mensen uit de wijde regio vinden de weg naar onze shop en dit kunnen we uiteraard alleen maar toejuichen.

In de beginjaren was onze winkel vooral gericht op exclusieve tuinaccessoires en tuinmeubilair. Deze artikelen nemen nog steeds een belangrijke plaats in binnen onze winkel, maar ook talrijke kwalitatieve interieuraccessoires hebben ondertussen hun plaatsje veroverd in onze greenstore.

Gelegen in een oud fabriekspand worden diverse artikelen op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Van een leuk decoratie-artikel voor huis en tuin tot een origineel geschenk... Kom gerust vrijblijvend binnen en kijk of we iets voor jou kunnen betekenen!

Gianni, Liesbeth, Lucas, Louis & Cyriel

Green Store
Rozenstraat   5
8560   Moorsele

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
10u - 18u
Vrijdag
10u - 18u
Zaterdag
10u - 18u
Zondag

Green Store

Moorsele