Enbro Belgium


Over deze handelaar

Enbro Benelux is ontstaan door een idee van onze adviseur Dhr. Jeremy Taylor, managing director en hoofdaandeelhouder van Power Solutions Uk Ltd. Power Solutions opereert al bijna 10 jaar op de Engelse markt en behoort tot de grootste zakelijke energiemakelaars aldaar.

Doordat de Engelse energiemarkt veel eerder is geliberaliseerd dan de Nederlandse, is deze een stuk volwassener, maar daardoor ook veel competitiever.

De jarenlange ervaring in het omgaan met energieleveranciers en –facturen heeft ervoor gezorgd dat PowerSolutions inmiddels duizenden bedrijven heeft geholpen om te besparen op hun energiekosten.

Hierdoor is zij door de belangrijkste energieleveranciers in het Verenigd Koninkrijk als “Preferred Partner” aangewezen.

Verschillende van deze leveranciers zijn ook op de Nederland en Belgische markt actief.

Deze ervaring, kennis en relaties zet Enbro Nederland BV nu in op de Nederlandse en Belgische markt om zoveel mogelijk bedrijven te helpen bij het kosteneffectief inkopen van gas en electriciteit.

Ons team van toegewijde en gepassioneerde medewerkers zet zich graag in om ook uw energiekosten naar een minimum te reduceren.

Zonnepanelen

Steeds meer zelfstandige ondernemers en kmo’s zijn zich bewust van hun energieverbruik en willen iets doen aan hun factuur. Enbro wil hen daar als onafhankelijke energiemakelaar in bijstaan.

Buiten de besparing die Enbro voor u kan realiseren op uw energiefactuur, kan u er natuurlijk ook voor kiezen om deze drastisch te verlagen door zelf energie op te wekken. Het rendement van een investering in zonnepanelen is dan ook zeer interessant.

Enbro Belgium
Heulse Kasteelstraat   9
8501   Heule

Openingsuren

Maandag
8u30 - 12u
13u - 17u
Dinsdag
8u30 - 12u
13u - 17u
Woensdag
8u30 - 12u
13u - 17u
Donderdag
8u30 - 12u
13u - 17u
Vrijdag
8u30 - 12u
13u - 16u30
Zaterdag
Gesloten
Gesloten
Zondag
Gesloten
Gesloten

Enbro Belgium

Heule