Boost Hooglede

Over deze handelaar

Boost

Empowerment van mind and body! Wil jij je krachtig voelen in je hoofd en in je lijf? Ideaal, dat is onze grote liefde.

• mental coaching (je denken )

• sportcoaching met behulp van de E-fit (je lichaam)

• mindful run (combinatie van mind and body)

Onze missie is om van Vlaanderen, of van België het gelukkigste deel in het universum maken. Waarom? Omdat wij hier wonen, werken, spelen, sporten; omdat onze kinderen hier opgroeien en omdat we LEVEN.

Ons denken en ons lichaam ( ook wel onze tempel of ons vleespak) zijn onlosmakelijk verbonden. Als je wat futloos bent in je hoofd, heeft dit gevolgen in je lichaam en vice versa. Je krachtig voelen en energie hebben in je hoofd en je lijf. Daarvoor heb je soms hulp nodig, een expert naast je zijde. Wij geloven dat jij een totaalplaatje bent, en enkel het beste behoort te hebben. Durf jij de beste versie van jezelf te maken?

Aan jouw de keuze hoe jouw toekomst eruit zal zien. Wij werken op 3 domeinen

1. Life coaching

Je denken is het fundament waarop je leven wordt gebouwd. De meeste mensen proberen ongewenste situaties die blijven aanhouden aan te pakken zoals ze al steeds deden. Ze proberen hun zelfvertrouwen te boosten door steeds tegen dezelfde ‘figuurlijke’ muur te lopen. Als je denkt hoe je dacht en deed wat je deed, zul je de resultaten krijgen die je kreeg.

Als mens moet je beseffen dat jij aan het stuur van je leven staat en beslissen als de weg goed is voor jou. Jij bepaalt de richting. Wil je andere resultaten, dan zal je de manier van jouw denken moeten veranderen.

Boost gaat mee met je op weg, zorgt dat je de inzichten krijgt die je nodig hebt en vertrouwt jou, tot jij opnieuw de kracht hebt om volledig op jezelf te vertrouwen.

2. Sportcoaching met behulp van de E-fit (2 keer 20 min per week sporten)

- Spierversteviging

- Fit

- Afslanken

- Platte buik

- Rugversteviging

- Anti-cellulute

- Vetverbranding

3. Mindful Run

Dit is een cursus van 5 weken. We wisselen lopen af met spel, mindfullness

Boost Hooglede
Kleine Stadenstraat   85
8830   Hooglede

Boost Hooglede

Hooglede