Ivan Mortier

Over deze handelaar

Uw specialist te Wevelgem voor je ramen & deuren, rolluiken & grootbekleding, gyproc wanden & plafonds, sectionale poorten en zonneweringen

Als ervaren vakman sta ik je met raad en daad bij tijdens de renovatie van je woning. Zoek je een expert in gyprocwerken, sectionale poorten of ramen en deuren? In de regio rond Wevelgem (West-Vlaanderen) werk ik jouw project met de grootste zorg af.

Ik werk altijd met de beste materialen, die hun deugdelijkheid al uitgebreid bewezen hebben. Op die manier ben je verzekerd van een optimaal en duurzaam resultaat. Bovendien ben ik tijdens de werken de hele tijd op de werf. Zo heb je altijd een vast aanspreekpunt voor al je vragen.

IJzersterke ramen en deuren in Wevelgem

Voor de levering, de plaatsing en de afwerking van je ramen en deuren, wil je enkel en alleen het beste. Want kwaliteitsvolle ramen en deuren hebben een grote impact op de energiezuinigheid van je woning. En natuurlijk dragen ze bij tot een mooie uitstraling van je huis. Kies daarom bewust voor de meest solide materialen. En laat ze plaatsen door de meest ervaren vakman in de streek.

Ivan Mortier biedt jou een mooi gamma aan ramen en deuren in:

•PVC (van het merk Schüco)

•Hout

•Aluminium

Sectionale poorten

Onverwoestbare sectionale poorten

Sectionale poorten zijn een innovatieve manier om jouw wooncomfort te verhogen. Deze pareltjes van techniek zijn eenvoudig in onderhoud, hebben een hoge isolerende waarde en vormen de perfecte beveiliging tegen inbrekers.

Ivan Mortier komt bij je langs om de situatie te bekijken, overloopt samen met jou de mogelijkheden, doet nauwkeurige opmetingen en bezorgt jou een gedetailleerde offerte voor jouw project.

Surf meteen naar de contactpagina en ontdek er meer over. Vraag jouw gratis prijsofferte aan.

Gyprocwerken voor de perfecte afwerking van je woning

Met vele jaren ervaring in gyprocwerken, zorg ik voor een vlekkeloze oplevering van alle gyprocwerken in jou

Ivan Mortier
Brugstraat   9
8560   Wevelgem

Ivan Mortier

Wevelgem