Geurtjes in huis

Over deze realisatie

R-FRESH lemon of argrum

* Verwijdert elke vorm van slechte geur

* Op basis van 100% zuivere en natuurlijke etherische oliën

De krachtige concentratie zuivere etherische oliën die de SANODOR R-FRESH bevat, vernietigt elke vorm van doordringende geur, zoals rook, vochtigheid, mazout, urinegeur, vuilnisemmers, enz...

SANODOR R-FRESH vernietigt radicaal ingedrongen organische en niet organische geuren, het product is ( in tegenstelling van traditionele geurvernietigers) NIET synthetisch en veroorzaakt geen schadelijke gevolgen voor de mens (bv. Astma).

Gebruiksaanwijzing:

verstuif 1 maal in de ruimte zodat de natuurlijke kracht van SANODOR R-FRESH alle onaangename geuren uit de omgevingslucht verwijdert.

12ml = +/- 100 verstuivingen

Over deze handelaar

EEN MAGISCHE OPLOSSING VOOR IEDERE VLEK!

Schoonmaken als een professional met het gemak van de amateur? Met de onderhoudsproducten van Sales & More wordt die droom werkelijkheid!

Sales & More biedt u een uitgebreid assortiment aan professionele schoonmaakproducten en –materialen.

Met dit aanbod combineren we de vraag naar degelijke, kwalitatieve en betaalbare onderhouds-producten met de nood aan kleine hoeveelheden voor diverse toepassingen.

Op die manier geniet als particulier, zelfstandige of kleine onderneming, op een makkelijke en toegankelijke manier van topkwaliteit in schoonmaak en onderhoud!

Op onze website vindt u het uitgebreide assortiment aan professionele schoonmaakproducten en –materialen overzichtelijk gerangschikt. In enkele klikken bestelt u wat u wenst en dit wordt zo snel mogelijk bij u thuis of op kantoor geleverd.

Komt u liever eens langs, geen probleem! Onze shop is open op dinsdag van 13u tot 19u en de eerste zaterdag van de maand van 9u tot 17u of op afspraak.

Aarzel niet om een bezoekje te brengen of contact te nemen voor meer info!

Onze klantenservice staat centraal, zo kunt u ons altijd bereiken 0474 56 77 06 of via els@salesandmore.be.

Wij helpen u graag verder !

System.Data.Entity.DynamicProxies.Realization_0DB330276E19419DB355D8AC7BC2571149CB896F863D551E3C6552334A8360D6.
Sales and More Hooglede
Oude Rozebekestraat   38
8830   Hooglede

Sales and More Hooglede

Hooglede
els@salesandmore.be
Sales and More Hooglede