Pleisterwerken Staelens

Over deze handelaar

Pleisterwerken Staelens is dé referentie bij uitstek in Roeselare en omgeving voor al je pleisterwerken. Hoewel Rodrigo Staelens pas in 2017 fulltime als zelfstandige is gestart, heeft hij al meer dan 10 jaar ervaring in de sector. Hij doet zijn werk met veel passie en overtuiging. Pleisterwerken Staelens is dan ook steeds beschikbaar: aarzel dus niet om ons op te bellen, zodat er een afspraak kan gemaakt worden om langs te komen. We maken vervolgens met plezier een gratis en vrijblijvende offerte op!

Grote en kleine pleisterwerken voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Pleisterwerken Staelens terecht, voor grote én kleine pleisterwerken. We komen dan ook met plezier je plakwerken doen voor jouw nieuwbouw, verbouwingen of renovaties.

Je kan bij ons terecht voor zowel binnenbepleistering, als voor waterdichte bepleisteringen of cementering. Het gebruikte gips is Ecofin van Knauf, om u een uitstekend resultaat te bezorgen. We staan open voor elke uitdaging, of dit nu het bepleisteren van muren, plafonds, schuine vlakken of gewelven is, het plaatsen van stucanet of stucplaat of het uitpleisteren van ramen en deuropeningen. Je kan bij Pleisterwerken Staelens voor alles terecht! Doordat we machinaal bepleisteren is dit bovendien heel snel gedaan. We brengen dan ook elke taak tot een goed einde!

Een plakker als geen ander

Bij Pleisterwerken Staelens weet je dat het werk met veel passie en oog voor detail wordt uitgevoerd. Ook hechten we veel belang aan een correcte planning in samenspraak met de klant. We garanderen dan ook dat we al onze afspraken en deadlines stipt na komen. Ons streefdoel zal dan altijd zijn om ervoor te zorgen dat je werken op tijd starten en op het opgegeven moment afgewerkt zijn.

Wens je meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon of e-mail!

Pleisterwerken Staelens
Weststraat   30
8800   Roeselare

Pleisterwerken Staelens

Roeselare