Sla uw slag! - 50 %

Over deze promotie

Door de grote drukte bij "Greenconcepts", ons ontwerpbureau voor de buitenruimte, zijn we genoodzaakt om de uitbating van onze winkel op een andere manier te organiseren.

- Nog meer dan vroeger, gaan we ons richten op topproducten (hoge kwaliteit, duurzaam, exclusieve uitstraling,...) die makkelijk in onze projecten kunnen ingepast worden (tuinen, terrassen, horeca,...).

Hierbij denken we vooral aan mooie potten, sculpturen, brievenbussen, tuinmeubilair,...

Deze producten zullen uiteraard nog steeds vrijblijvend kunnen bekeken en aangekocht worden in onze winkel, los van onze eigen projecten.

- Daarnaast zullen we ons assortiment interieurartikelen beperken tot artikelen waarbij onze bijzondere aandacht gaat naar producten die op een artistieke, duurzame en eerlijke manier werden vormgegeven.

Dit in verhouding met een correcte prijs.

- Door deze heroriëntatie van onze winkel, zullen dus een aantal merken uit ons assortiment verdwijnen.

Andere merken zullen toegevoegd worden.

De herinrichting van onze winkel zullen we geleidelijk aan doorvoeren en zal langzaam maar zeker zichtbaar worden in de nabije toekomst.

- Alle producten die in de toekomst niet meer gevolgd worden, worden momenteel verkocht met 50 % korting*. (* ALLES -50%, uitgezonderd kunst en tuinmeubilair).

Snel zijn is de boodschap, want op = op. Deze producten worden NIET meer bijbesteld!

- Door deze koerswijziging hebben we ook beslist om ook onze webshopactiviteiten stop te zetten.

Over deze handelaar

Onze greenstore werd geopend in 2009 als uitloper van Green Concepts, ons ontwerpbureau voor de buitenruimte. Van meet af aan werd altijd één stelregel hoog in het vaandel gedragen, namelijk "KWALITEIT" en dit in verhouding met een correcte prijs. Door deze stelregel stelselmatig toe te passen konden we ons onderscheiden. Dit merken we duidelijk aan ons klantenbestand. Steeds meer mensen uit de wijde regio vinden de weg naar onze shop en dit kunnen we uiteraard alleen maar toejuichen.

In de beginjaren was onze winkel vooral gericht op exclusieve tuinaccessoires en tuinmeubilair. Deze artikelen nemen nog steeds een belangrijke plaats in binnen onze winkel, maar ook talrijke kwalitatieve interieuraccessoires hebben ondertussen hun plaatsje veroverd in onze greenstore.

Gelegen in een oud fabriekspand worden diverse artikelen op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Van een leuk decoratie-artikel voor huis en tuin tot een origineel geschenk... Kom gerust vrijblijvend binnen en kijk of we iets voor jou kunnen betekenen!

Gianni, Liesbeth, Lucas, Louis & Cyriel

Green Store
Rozenstraat   5
8560   Moorsele

Green Store

Moorsele
info@green-store.be
Green Store
Beperkte tijd geldig
31 dagen
Link
Sla uw slag! - 50 %

Promotie prijs
- 50 %