werkblad in jasberg vorzoet!!

Over deze realisatie

Uw keuken: u bent er vaak, soms voor het snelle werk, soms neemt u uw tijd. Maar in uw keuken wordt gewerkt.

Het mag er gezellig zijn, maar het moet ook functioneel. Een stenen werkblad biedt beide. En wij, wij bieden u maatwerk.

Over deze handelaar

Natuursteen Vanneste bewerkt natuursteen op maat. Op uw maat. Bent u particulier? Bent u aannemer? U kunt allebei bij ons terecht voor persoonlijk advies. En dat advies geven we op basis van meer dan zestig jaar vakmanschap. Het ambacht zit ons in het bloed.

We gaan ook al zestig jaar mee met onze tijd. Vandaag vertaalt zich dat in een modern machinepark dat zowel een snelle als een precieze afwerking garandeert. We werken op basis van uw plan; met en in vertrouwen. Renoveren doen we ook, want machines kunnen veel maar niet alles. Ter plekke tailleren, ciseleren… volgens oude en beproefde methodes. De steen der wijzen, die moeten we u schuldig blijven. Maar voor het overige heeft steen nog weinig geheimen voor ons.

Dorpels, keukenwerkbladen, tabletten, brievenbussen, grafzerken, terrassen, tafels, volledige badkamer- en douchebekleding, gevel- en muurbekleding. Allemaal op maat. Hier zit u gebeiteld.

System.Data.Entity.DynamicProxies.Realization_0DB330276E19419DB355D8AC7BC2571149CB896F863D551E3C6552334A8360D6.
Natuursteen Vanneste
Fabriekstraat   12
8560   Wevelgem