Snoooozzzze !!!

Over deze promotie

Geniet lekker van het zonnige weer op deze comfortabele designstoel van Emu. Kies uit twee standen, lezen of ontspannen achterover liggen, door het mechanisme op de armleuningen te gebruiken. Je kan deze stoel ook vlot meenemen waar je maar wilt, want hij is opvouwbaar en een echt lichtgewicht.

De textilene stof valt soepel over het metalen frame en is bestand tegen weer en wind.

De stof plooit zich mooi rond jouw lichaam, waardoor dit uiterst comfortabel aanvoelt. Het wordt dan ook onmiddellijk duidelijk waarom deze stoel de naam "Snooze" gekregen heeft...

Je kan deze Snooze ook combineren met het Snooze voetbankje voor nog meer ontspanning. Je hebt keuze uit 8 kleurencombinaties. Kom ze eens testen!

Over deze handelaar

Onze greenstore werd geopend in 2009 als uitloper van Green Concepts, ons ontwerpbureau voor de buitenruimte. Van meet af aan werd altijd één stelregel hoog in het vaandel gedragen, namelijk "KWALITEIT" en dit in verhouding met een correcte prijs. Door deze stelregel stelselmatig toe te passen konden we ons onderscheiden. Dit merken we duidelijk aan ons klantenbestand. Steeds meer mensen uit de wijde regio vinden de weg naar onze shop en dit kunnen we uiteraard alleen maar toejuichen.

In de beginjaren was onze winkel vooral gericht op exclusieve tuinaccessoires en tuinmeubilair. Deze artikelen nemen nog steeds een belangrijke plaats in binnen onze winkel, maar ook talrijke kwalitatieve interieuraccessoires hebben ondertussen hun plaatsje veroverd in onze greenstore.

Gelegen in een oud fabriekspand worden diverse artikelen op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Van een leuk decoratie-artikel voor huis en tuin tot een origineel geschenk... Kom gerust vrijblijvend binnen en kijk of we iets voor jou kunnen betekenen!

Gianni, Liesbeth, Lucas, Louis & Cyriel

Green Store
Rozenstraat   5
8560   Moorsele

Green Store

Moorsele
info@green-store.be
Green Store
Beperkte tijd geldig
11 dagen
Link
Snoooozzzze !!!

Promotie prijs
€ 174