Klaar voor de zomer?

Over dit nieuws

De zon straalt en daar worden we gelukkig van! We leven weer volop buitenshuis en genieten van een aperitief op het terras of een tuinfeest met vrienden. We maakten een selectie van ons favoriete design om de zomer nóg zonniger te maken (en langer te laten duren):

1. Glazen Rare Karaf: Zelfgemaakte limonade? Een zomers boeket? Deze glazen karaf in de elegante vorm van een diamant zal perfect (schuin) staan op tafel.

2. Ananas toilettas: Reisje gepland? Deze toilettas met tropische ananas print is perfect om je favoriete spullen binnen handbereik te hebben.

3. Bau bloempot: Zet je favoriete planten op een verhoogje met de Bau bloempotten. Je kan deze pot zowel binnen als buiten gebruiken.

4. Desert world kussen: Met dit tropische sierkussen van Pom Amsterdam haal je de zomer in huis. Trek mee door de woestijn met de print van cactussen en kamelen.

5. Ripple champagne glazen: Haal deze set ripple champagne glazen boven en het is instant feest! Met deze retro coupes serveer je een aperitief in stijl.

6. Roccamare plaid: Roccamare is een luchtig geweven deken in een vrolijke kleur. Ideaal om je in te wikkelen als je ‘s avonds lang op het terras wil blijven zitten.

Er zijn trouwens nog altijd zomerkoopjes op de webshop en in de winkel! Misschien vind je nog iets leuks met korting om je interieur op te frissen?

Ook wij gaan deze zomer even op vakantie. De winkel is gesloten voor jaarlijks verlof van zaterdag 21/7 tot en met vrijdag 10/8. De online bestellingen worden nog verstuurd tot en met vrijdag 20/7. Latere bestellingen zullen op maandag 6/8 verwerkt worden.

Over deze handelaar

deBesteKamer is een knipoog naar vervlogen tijden toen elk huis slechts één mooi ingerichte kamer had waar op zondag de gasten werden ontvangen.

Vandaag gaan wij op zoek naar meubelen, verlichting en woondecoratie om karakter te geven aan je interieur voor een eerlijke prijs. Onze voorliefde voor duurzaam en innovatief design vertaalt zich in Scandinavische merken zoals HAY, String, ferm LIVING en Normann Copenhagen. Maar ook jong talent krijgt een plaats in onze collectie.

Het resultaat van onze zoektocht vind je in onze web- en woonwinkel.

Elien en Tom

deBesteKamer in Kortrijk
Overleiestraat   3
8500   Kortrijk

deBesteKamer in Kortrijk

Kortrijk
info@debestekamer.be
deBesteKamer in Kortrijk
Beperkte tijd geldig
23 dagen
Link
Klaar voor de zomer?