Oorkaarsenbehandeling


Over deze realisatie

Even een time-out of een zenmomentje nodig?

Boek dan nu de luchtwegenkwaaltjes de kop opsteken een oorkaarsenbehandeling.

De oorkaarsenbehandeling is een andere manier van ontspannen en relaxatie.

Voel de magie van de warmte en laat jezelf meenemen in een weldadige ontspanning. Deze Indiaanse ontspanningsceremonie is weldoend en rustgevend.

Om het oor voor te bereiden en het effect van de oorkaarsen te bevorderen wordt eerst een Ayurvedische gezichts- en oormassage gegeven. Op en rond de oorschelp liggen immers allerhande energiepunten die verbonden zijn met het hele lichaam en alle organen.

Een oorkaarsenbehandeling zorgt voor een zalig, weldadig en rustgevend effect, maar geeft vooral een gevoel van welzijn en verlichting in het hoofd, de oor- en neuszone. Bovendien vermindert het gebruik van oorkaarsen de druk in het hoofd bij onder andere hoofdpijn, verkoudheid en ontstekingen van de holtes.

Een oorkaarsenbehandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Over deze handelaar

Heb je nood aan ondersteuning op energetisch vlak, bij stress, pijn, ziekte of ongemak?

Loop je psychisch of emotioneel vast en heb je daardoor al dan niet lichamelijke klachten?

Wil je jezelf opnieuw in evenwicht brengen?

Wil je in deze hectische tijd een rustpunt om dichter tot jezelf te komen?

Energetische healing brengt je dichter tot wie je werkelijk bent.

Met vernieuwde energie neem je je leven terug in eigen handen en keert de innerlijke rust terug. Lichaam en geest komen opnieuw in balans.

Energetische healing kan een hulp zijn bij lichamelijke klachten en bij onverwerkte emoties zoals angst, verdriet, boosheid, ...

Wij helpen je om je terug te brengen tot de kern, tot de waarden van het leven. Energy of Eden wil je inspireren en je potentiële talenten aanwakkeren om je diepste verlangens te bereiken.

Energy of Eden is de zorgvuldige luisteraar, geeft steun en veiligheid, helpt zaken verhelderen en reikt perspectieven aan. Alles gebeurt op een zachte, professionele en gestructureerde manier. Je lichaam komt terug in balans met als gevolg dat de immuniteit verhoogt en het stressgehalte verlaagt.

System.Data.Entity.DynamicProxies.Realization_0DB330276E19419DB355D8AC7BC2571149CB896F863D551E3C6552334A8360D6.
Energy of Eden
Vanackerestraat   37
8560   Wevelgem

Energy of Eden

Wevelgem
info@energy-of-eden.be
Energy of Eden