Discovery Day II Beaulieu

Over deze realisatie

Een combinatie van bedrijfsbezoek en een dag vol animatie en beleving. We voorzien een ruim aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Ideal Fibres & Fabrics, Beaulieu Technical Textiles en Berry Yarns staan tijdens Discovery Day II in de kijker.

De genodigden maken een reis rond de wereld en komen zo in Frankrijk, Australië en China terecht.

Met een netwerk van bussen en boten zorgen we voor een vlotte verbinding tussen de te bezoeken sites. Elke site op zich zorgt voor een rondleiding (tweetalig) in een bepaald deel van de fabriek waar de mensen deskundig uitleg krijgen over de productie. Iedereen is vrij in wat hij/ zij willen bezoeken.

De reis gaat doorheen 3 landen. Er heerst een ongedwongen sfeer, mensen die willen, kunnen deelnemen aan de activiteiten, genieten van een lokaal drankje of proeven van een van de lekkere hapjes.

+- 1500 bezoekers

Over deze handelaar

Ons bijzondere DNA

Avanco is actie en adrenaline. Avanco is het puntje van de stoel, de spanning voor de sprong. Avanco is de openvallende mond en de zalige herinnering.

Avanco groeide uit een kruisbestuiving van circus, avonturensport en events en heeft steeds de ambitie om grenzen te verleggen. Daarbij hanteren we deze filosofie: uw dromen verwezenlijken is niet ons doel want wij gaan voor stouter dan uw stoutste dromen. Dit weerspiegelt zich in ons universum in Aalbeke, een oase van vrijheid waar spanning verborgen zit achter elke boomstam. Een heerlijke plek voor opwindende avonturensporten en voor originele evenementen .

Uw fantasie is voor ons een serieuze zaak. Om zo goed mogelijk in te spelen op uw wensen werken we op eigen kracht. Wij zijn geen klassiek evenementbureau want we kiezen er resoluut voor om te investeren in eigen materiaal, een eigen netwerk van originele artiesten en enthousiaste monitoren. Zo behouden we onze creatieve en logistieke onafhankelijkheid, kunnen we u beter van dienst zijn en kunnen we korter (en beter) op de bal spelen dan wie ook. We maken van uw avontuur een feest en een van uw feest een avontuur!

System.Data.Entity.DynamicProxies.Realization_0DB330276E19419DB355D8AC7BC2571149CB896F863D551E3C6552334A8360D6.
Avanco Adventure and events
Brumierstraat   6
8511   Aalbeke

Avanco Adventure and events

Aalbeke
avancokortrijk@gmail.com
Avanco Adventure and events