Professional Cleaning Service

Over deze realisatie

Vandenameele staat voor professioneel reinigen. Wij beschikken over goed opgeleide werknemers die gebruik maken van modern en gespecialiseerd materiaal. Tevens zijn wij erkend OVAM-ophaler van niet gevaarlijke afvalstoffen en erkend bij Aquafin en IPALLE als aanvoerder van septische materiaal. Tal van particulieren, bedrijven en experts doen een beroep op ons.

Onze vakbekwaamheid levert u de nodige attesten op betreffende de verwerking van de opgehaalde afvalstoffen. Onderhoudscontracten kunnen zonder problemen aangeboden worden. Voor een eerlijke prijs houden wij uw bedrijf of woonst "Clean"!

Over deze handelaar

Vandenameele is, nu de derde generatie op rij, reeds meer dan 30 jaar actief in de sector. Ons werkterrein ligt vooral in West - Vlaanderen, Oost - Vlaanderen en Henegouwen. Wij beschikken over goed opgeleide werknemers die gebruik maken van modern en gespecialiseerd materiaal. Tevens zijn wij erkend OVAM-ophaler van niet gevaarlijke afvalstoffen en erkend bij Aquafin en IPALLE als aanvoerder van septische materiaal. Tal van particulieren, zelfstandigen, verzekeringen, experts en kmo’s doen een beroep op onze diensten.

System.Data.Entity.DynamicProxies.Realization_0DB330276E19419DB355D8AC7BC2571149CB896F863D551E3C6552334A8360D6.
PCS Vandenameele Franky
Nieuwe Zoetendaalstraat   30
8940   Wervik

PCS Vandenameele Franky

Wervik
info@vandenameele.be
PCS Vandenameele Franky