Linnaeus

Over deze handelaar

Al van in het prille ontstaan van ons bedrijf, eind 2003, staat de plant steeds centraal bij het uitvoeren van onze werken. Door onze sterke wetenschappelijke aanpak heeft ons bedrijf in enkele jaren tijd een stevige reputatie opgebouwd.

De wetenschap begint al bij onze firmanaam. Carolus Linnaeus was een Zweeds plantkundige uit de 18e eeuw die als de grondlegger van onze hedendaagse plantenkunde kan worden beschouwd.

De enorme voorliefde voor het plantkundige heeft zich de laatste jaren verder ontwikkeld en uitgebreid tot alle facetten van de tuinaanleg. Het werk die we uitvoeren beperkt zich niet enkel meer tot het kleine onderhoud van particuliere tuinen en is ook het werk niet meer van 1 persoon. Ondertussen heeft ons team zich aangesterkt tot 8 man met 2 ploegen die werkzaam zijn in het onderhoud, 1 ploeg in de aanleg van tuinen en 1 ploeg in de voorbereidende grondwerken.

Door ons uitgebreid machinepark en sterk geschoold en gemotiveerd personeel zijn wij ondertussen werkzaam op bijna alle vlakken van de sector: van de aanleg van verhardingen, afsluitingen en drainagesystemen tot het uitvoeren van grondwerken. Maar ook het gewone tuinonderhoud zoals het scheren van hagen, maaien van gazons, het algemene tuinonderhoud en de boomverzorging behoren tot onze dagelijkse bezigheden. Voor ieder bepaald facet hebben wij binnen ons bedrijf de geknipte persoon.

Voor alle uit te voeren werken staat de goede vertrouwensrelatie met de klant steeds centraal! Samen met onze sterke vakkennis en onze constante gedrevenheid en motivatie beschikken wij over de 3 grote pijlers waarop onze bedrijf is opgebouwd. Het is dank zij deze drie grote pijlers waarmee wij ons dagelijks kunnen onderscheiden.

Wij houden van ons vak en dit straalt uit naar de kwaliteit van ons werk!

Hopelijk mogen wij u heel binnenkort ontmoeten in uw tuin!

Jimmy en Veronique

Linnaeus
Menenstraat   356
8560   Wevelgem

Linnaeus

Wevelgem

Onze aanbiedingen