Hagen

Over deze realisatie

Hagen zijn een belangrijk facet in de tuin. Ze dienen niet meer alleen als afscheiding en het vermijden van inkijk in de tuin van buitenaf, maar bepalen ook de basis van de tuin. Met kleine en grote hagen en verschillende snoeivormen bepaal je de volledige sfeer en structuur van de tuin.

Hierbij is een goede plantenkeuze van belang, snelgroeiende of traaggroeiende planten, groenblijvend of bladverliezend. De bodemstructuur speelt ook een belangrijke rol bij de keuze van de haag. De plantenkeuze bepaalt niet enkel welk onderhoud de hagen nodig hebben, of deze éénmaal of meermaals per jaar een snoeibeurt moeten krijgen, maar ook de mate van inkijk in de winter. Wij begeleiden u bij deze keuze.

Een haag heeft natuurlijk een goede verzorging nodig, een juiste bemesting is van groot belang. Net zoals het bestrijden van de vele verschillende ziekten en plagen die onze planten kunnen treiteren. Hierbij is de nodige vakkennis vereist om deze te herkennen, een eventuele behandeling te bepalen en te bepalen welk product hierbij nodig is. Soms zijn deze problemen weliswaar niet met het blote oog te bepalen, in dit geval doen wij beroep op een labo om een juiste diagnose te stellen.

Tijdens de drukke zomermaanden is het scheren van hagen een belangrijke bezigheid. Ondertussen is niets ons nog vreemd: grote hoogtes, meterslange hagen, kleine buxushaagjes, kegels, rare vormen, moeilijk te bereiken scheervlakken, …

Voor alles hebben wij een oplossing die steeds leidt tot voldoening, zowel voor ons als voor onze klanten.

Klik door op de foto om enkele realisaties te bekijken!

Over deze handelaar

Tuinen Ward Vandemoortele werd opgericht begin 2009. Ikzelf heb een opleiding genoten in de tuinbouwschool te Kortrijk. Sindsdien heb ik al verschillende avondopleidingen en studiedagen bijgewoond om mijn kennis over het tuingegeven steeds te verruimen. Alles over planten en de tuin op zijn geheel zullen we echter waarschijnlijk nooit weten. Een tuin brengt altijd nieuwe ontdekkingen met zich mee en dit is, samen met het altijd buiten in de natuur vertoeven, het leuke aan ons beroep.

Wij helpen u steeds met al uw tuindromen. Of deze nu het terugsnoeien van struiken of hagen, het maaien van het gazon of het aanleggen of renoveren van de tuin omvatten. Wij staan steeds voor u paraat.

System.Data.Entity.DynamicProxies.Realization_0DB330276E19419DB355D8AC7BC2571149CB896F863D551E3C6552334A8360D6.
Tuinen Vandemoortele Wevelgem
Sneppestraat   46
8560   Wevelgem

Tuinen Vandemoortele Wevelgem

Wevelgem
info@tuinenvandemoortele.be
Tuinen Vandemoortele Wevelgem