Wall-Paintings Menen

Over deze handelaar

Welkom bij Wall Paintings !

Hier vindt u een passie voor mooie muurschilderingen of abstract schilderij op canvas.

Tekenen en schilderen is al jaren een passie.

Als klein meisje werd ik iets teveel betrapt op tekenen in de klas. Snel werd duidelijk dat het me in de vingers zat.

Na enkele jaren tekenschool en mijn studies regentaat plastische kunsten en orthopedagogie met kunst als afstudeermodule wist ik welke weg ik wou inslaan. Naast schilderen heb ik een deeltijdse job als ateliercoach bij mensen met een “niet aangeboren hersenletsel”. Daar kan ik mijn overvloed aan creativiteit goed kwijt.

Particulieren en bedrijven

Zes jaar geleden vroeg een vriendin van mij of ik een grote Boeddha kon schilderen op de muur van haar nieuw schoonheidssalon. Terwijl dit de eerste keer was dat ik op een muur schilderde was dit me heel goed gelukt. Kort daarna vroeg een andere vriendin om het logo van haar zaak op de muur van haar toonbank te schilderen. Dit was het begin van Wall Paintings. Ik schilder illustraties, teksten en logo’s voor zowel binnen en buiten. Alle onderwerpen en stijlen zijn mogelijk. Daarnaast maak ik ook abstracte schilderijen op canvas. Wall Paintings werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven, in opdracht of naar eigen ontwerp.

Unieke sfeer

Ik streef ernaar om een unieke sfeer te creëren in elke ruimte. Elke keer ga ik gepassioneerd aan de slag om samen met de klant op zoek te gaan naar die ene muurschilderij of canvas die perfect in de ruimte past. Elke opdracht is voor mij een nieuwe uitdaging.

Hebt u vragen over het aanbrengen van een muurschilderij of een abstract schilderij?

Of wil u een cadeaubon schenken?

Neem dan zeker contact op.

Ik maak graag tijd voor u!

Groetjes

Melissa

Wall-Paintings Menen
Vooruitgangsstraat   17
8930   Menen

Wall-Paintings Menen

Menen