Oysters for Bubbles

Over deze handelaar

Oysters For Bubbles is een exclusieve catering service die verse oesters, zeevruchten en/of handgesneden gerookte zalm serveert op uw evenement. De samenvoeging van een zilte kraakvers geopende oester met een glaasje bubbles maakt het een perfecte combinatie. Door de jarenlange kennis en enthousiasme van ons team serveert deze formule een ware smaakbeleving op uw evenement.

Afstammende van een vishandelaarsfamilie in Kortrijk was Ronny Brunswyck al vanaf zijn jeugd gepassioneerd van alles wat verse vis, schelp en schaaldieren is. In de vroeger jaren was Ronny al vanaf zijn 14de een ware expert in het openen van de Zeeuwse platte en de toen fameuze Portugese oester. Ondertussen zijn er wel zo'n 40-tal oestersoorten bijgekomen vanuit alle hoeken van Europa.

In 1974 startte hij samen met zijn vrouw Simonne Moenens een eigen viswinkel genaamd “vishandel Marcel” wat een ware referentie werd in Kortrijk op gebied van verse vis, levende kreeften, kaviaar, oesters en vooral plateau de fruits de mer. Dit Succesverhaal heeft hij meer dan 35 jaar met passie en liefde voor het product uitgeoefend.

Nu spitst Ronny zijn energie in het succesvol verzorgen van evenementen met zijn ter plaatse vers hand-opengemaakte oesters, zeevruchten en/of handgesneden gerookte zalm.

Na meer dan 40 jaar ervaring in verse vis, schaal en schelpdierenhandel brengen wij een zee van ervaring mee naar uw evenement.

We serveren ter plaatse vers hand-opengemaakte oesters, zeevruchten en/of handgesneden gerookte zalm.

Uw gasten kunnen de oesters zelf nemen van onze oesterkar, of we presenteren ze op een bordje met citroen en vers gemalen peper. De oesterkar is niet alleen een ideale aanvulling voor uw evenement maar is tevens ook een leuke manier om kraakverse oesters op geschaafd ijs aan uw gasten aan te bieden.

Ook hebben we nog andere mogelijkheden om uw oesters te presenteren, zoals verlichte ijscubussen, grote oesterschelpen ect.

Oysters for Bubbles
Azalealaan   18
8500   Kortrijk

Oysters for Bubbles

Kortrijk