Gratis Paasraap

Over dit event

Op Paasmaandag 22 april om 10 uur is het opnieuw zover. Naar jaarlijkse gewoonte lossen de klokken van Rome een lading paaseieren boven ons domein. De paashaas voorziet voor iedereen gratis chocomelk, melk, fruitsapjes én veel chocolade. Hij zal eitjes verstoppen over het volledige domein, voor de allerkleinsten voorzien we een aparte weide.

Er zal een bar zijn waar men de mogelijkheid zal hebben om koffie of iets fris te kopen tegen de democratische prijs van €1,5.

Elk kind mag op zoek naar chocolade-eitjes en natuurlijk het GOUDEN EI. Wat daarna gebeurt, zien we wel?

Gelieve een paasmandje of zakje mee te brengen.

Over deze handelaar

Ons bijzondere DNA

Avanco is actie en adrenaline. Avanco is het puntje van de stoel, de spanning voor de sprong. Avanco is de openvallende mond en de zalige herinnering.

Avanco groeide uit een kruisbestuiving van circus, avonturensport en events en heeft steeds de ambitie om grenzen te verleggen. Daarbij hanteren we deze filosofie: uw dromen verwezenlijken is niet ons doel want wij gaan voor stouter dan uw stoutste dromen. Dit weerspiegelt zich in ons universum in Aalbeke, een oase van vrijheid waar spanning verborgen zit achter elke boomstam. Een heerlijke plek voor opwindende avonturensporten en voor originele evenementen .

Uw fantasie is voor ons een serieuze zaak. Om zo goed mogelijk in te spelen op uw wensen werken we op eigen kracht. Wij zijn geen klassiek evenementbureau want we kiezen er resoluut voor om te investeren in eigen materiaal, een eigen netwerk van originele artiesten en enthousiaste monitoren. Zo behouden we onze creatieve en logistieke onafhankelijkheid, kunnen we u beter van dienst zijn en kunnen we korter (en beter) op de bal spelen dan wie ook. We maken van uw avontuur een feest en een van uw feest een avontuur!

Avanco Adventure and events
Brumierstraat   6
8511   Aalbeke

Avanco Adventure and events

Aalbeke
avancokortrijk@gmail.com
Avanco Adventure and events
Beperkte tijd geldig
44 dagen
Event prijs
0

Waar vindt het evenement plaats
Brumierstraat 2, 8511 Aalbeke

Onze aanbiedingen