Luxe arrangement!

Over deze realisatie

Arrangement met avondmaal, overnachting en ontbijt

U wordt verwacht tegen 18 uur en kan gebruik maken van de volledige accommodatie. Per 2 personen wordt een fles cava aangeboden (een schitterende Mvsa) en er is vers fruit, vers fruitsap, water,frisdrank, koffie en thee naar believen.

De chef verwent u met een lekker avondmaal, voorzien van koude hapjes, een keuze tussen vier verschillende gerechten (gelieve uw keuze vooraf te bepalen) en een huisgemaakt dessert. Hierbij wordt, naar keuze, een fles witte of rode wijn per 2 personen aangeboden. U overnacht in de sfeervolle gastenkamer. 's Morgens wordt u verwend met een uitgebreid ontbijt om tegen 10 uur uw verblijf af te sluiten.

Kostprijs: 495 EUR voor 2 personen / 690 EUR voor 4 personen.

Gelieve de keuze van uw gerecht op voorhand door te geven (graag nummer onthouden voor bij de reservatie)

gerecht nummer 1: tussenribstuk (entrecôte)

gerecht nummer 2: lamscarré

gerecht nummer 3: zalm

gerecht nummer 4: scampi's

Over deze handelaar

Suraja nodigt u uit om in alle privacy te ontspannen in een luxe omgeving op topniveau. Het unieke complex vormt de ideale plek om je helemaal te herbronnen en prinsheerlijk te genieten. Omdat tijd even niet van tel mag zijn stellen wij een overnachting voor in de luxe gastenkamer.

Wenst u die avond gezellig met een koppel vrienden of familie door te brengen? Dat kan, want wij hebben een tweede slaapkamer ter beschikking, die uiteraard niet verhuurd wordt indien u kiest voor een verblijf met 2 personen en dit om uw privacy te garanderen.

Kiest u liever voor een verblijf zonder overnachting, dan kunnen wij u het arrangement van 18 uur tot 22 uur voorstellen.

Wat kan u verwachten?

Wij bieden u Turks stoombad, infraroodstralen, luxe doucheruimte met regendouche en watervaldouche, gezellige tuin met een unieke sauna in combinatie met zoutsteen en een jacuzzi.

De nodige afkoeling kan u vinden in een variatie van dompelbad en een speciale tuindouche.

Verder nodigt het groot binnenzwembad u uit om met zijn temperatuur van om en bij de 30 graden lekker ontspannend te zwemmen.

Tot slot kan u wegdromen in een luxe rustruimte en een sfeervolle slaapkamer.

System.Data.Entity.DynamicProxies.Realization_0DB330276E19419DB355D8AC7BC2571149CB896F863D551E3C6552334A8360D6.
Suraja
Talpenhoekstraat   32
8511   Aalbeke

Suraja

Aalbeke
info@suraja.be
Suraja