Uitvaartbegeleiding Stefaan

Over deze handelaar

Afscheid van een naaste is een intens moment in ieders leven, een sterk meditatief ogenblik dat in alle opzichten met de nodige zorg en tact wordt omkleed.

Naast de verwerking van het verdriet dienen er ook een reeks praktische zaken geregeld te worden. Uitvaartbegeleiding Stefaan kent de troostende kracht van een helpende hand tijdens deze moeilijke momenten en staat garant voor een stijlvolle en hoogstaande vertolking van het afscheid.

Ondanks de harde confrontatie met verlies moet ieder van ons verder. De steun die wij verlenen aan de nabestaanden is onze drijfveer voor het uitoefenen van dit beroep.Het is onze taak om u in een moeilijke periode op een discrete en serene manier te begeleiden rond alle aspecten van uitvaartverzorging. Vrije keuze en duidelijke afspraken bepalen mee de verwerking van het verdriet.

Een uitvaart is een laatste persoonlijk gebaar naar de overledene. Het is dan ook logisch dat de nabestaanden steeds de invulling van het afscheid bepalen, tot in het kleinste detail. U kan bij ons rekenen op een grote luisterbereidheid en een flexibele ingestelheid.

Wij zijn 24 uren per dag te bereiken, om u bij te staan wanneer dit het meest van ons verwacht wordt, via onze nummers 0475/98 06 51 of 055/ 42 24 49

Uitvaartbegeleiding Stefaan
Brusselsestraat   70
9660   Brakel

Uitvaartbegeleiding Stefaan

Brakel